header

forrás: vaol.hu

2015. június 17., 21:45

 

Cagliari -– Remekül szerepeltek a Szardínia szigetén rendezett nemzetközi karateversenyen a szombathelyi Leo Karate-do SE sportolói, három arany- és egy ezüstérem lett a végső mérlegük.

Szardínia fővárosában, Cagliariban rendezték meg a 8. Memorial Caduti Di Nassirya elnevezésű nyílt karateversenyt, melyen 14 ország versenyzői indultak. A megmérettetésen a vasi színeket a Leo Karate-do SE három sportolója képviselte.

 

nyugat20150615

Sikeres trió. Balról Gál Enikő, Gál Róbert és Németh Zsuzsanna. Fotó: Leo Karate-do SE


A felnőtt női kata (formagyakorlat) versenyszám 12 fős mezőnyében Gál Enikő és Németh Zsuzsanna is bejutott a legjobb négy közé. A négyes döntőt végül Enikő nyerte, míg Zsuzsanna a második helyet szerezte meg. A kumitét (küzdelem) súlycsoportra bontás nélkül rendezték meg, így szintén egy kategóriába kerültek a lányok. Ezúttal Zsuzsannának jött ki jobban a lépés. Az első meccsét ugyan kissé nehezen hozta, de a következőket egyre könnyebben, nem talált legyőzőre, méltán állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A harminc év feletti korosztályban, katában elindult Gál Róbert, az egyesület edzője is, aki a nyolcfős mezőnyben remek teljesítményt nyújtva az első helyen zárt.

Leo Karate-do SE, Németh Zsuzsanna, Gál Enikő, karateverseny, Gál Róbert