header

forrás: nyugat.hu

 

A hétvégén Tökölön rendezték meg a Goju-ryu Sziget Kupa elnevezésű Nyílt Országos Karate Bajnokságot. Vas megyét a „Leo” Karate-do SE képviselte hét fővel. Csapat kata (formagyakorlat) versenyszámban a Kajdacsy Viktória, Németh Dóra, Tóth Virág összeállítású csapat ragyogó teljesítménnyel a harmadik helyet szerezte meg a rendkívül erős mezőnyben.

 

nyugat 2014.11.09

 

A képen (balról, hátul): Takács Róbert, Markó Medina, Gál Róbert (edző), Németh Zsuzsanna

(balról, elől): Tóth Virág, Takács Klaudia, Németh Dóra és Kajdacsy Viktória

fotó: Nyugat.hu

 

 

Az egyéni formagyakorlat versenyszámokban Takács Klaudia a 6-7 éves korcsoportban, az ötfős mezőnyben magabiztos versenyzéssel szerezte meg az első helyet. Markó Medina a 10-11 éves korosztályban a harmadik helyig jutott. Takács Róbert a 10-11 éveseknél szintén a harmadik helyen végzett. Kajdacsy Viktória az ötödik helyen zárt. Németh Dóra és Tóth Virág egyaránt a 14-15 éves korcsoportban indultak, és ragyogó versenyzéssel a döntőig jutottak, ahol Virág bizonyult a jobbnak, Dóra pedig ezüstérmes lett.

A felnőtt korcsoportban Németh Zsuzsanna a dobogó harmadik fokára állhatott. Kumite (küzdelem) versenyszámban csak Takács Klaudia, Takács Róbert és Németh Zsuzsanna indult. Dia szintén impozáns versenyzéssel jutott a döntőig, amit magabiztosan nyert. Takács Róbert megismételve a formagyakorlat eredményét, küzdelemben is a harmadik helyen végzett. Németh Zsuzsanna a kumitére felszívta magát és két nyert meccs után a dobogó legfelső fokára állhatott.